KUPI ULAZNICE

…ili tipkaj na email
info@magic-leon.com

Predstava u Max City trgovačkom centru u Puli

Jeste li ikada sanjali da letite, čitate misli ili pojavljujete nevjerojatne predmete? Ako jeste, onda ste sigurno željeli biti na mjestu onih koji su prisustvovali mađioničarskom nastupu Magic Leona u Pulskom trgovačkom centru Max City 11. Studenog 2023.

Tog subotnjeg popodneva, nekoliko stotina ljudi došlo je u Max City da vidi što Magic Leon ima za pokazati. Nisu se pokajali, jer su bili svjedoci jednog od najboljih mađioničarskih nastupa ikada. Magic Leon je izveo niz klasičnih i modernih trikova koje je publika mogla vidjeti i na Supertalentu.

Naravno tu je bila i čarobna marama Bjelka koja je oduševila sve svojim plesnim pokretima.

Nakon sat vremena, Magic Leon je završio svoj nastup i zahvalio se publici na podršci i pažnji. Publika je uzvratila gromoglasnim pljeskom i ovacijama. Mnogi su htjeli slikati se s njim i njegovom asistenticom, dobiti njegov autogram ili mu postaviti pitanje. 

Bio je to jedan čarobni dan u Max Cityju, koji će ostati u sjećanju svih koji su bili tamo.

Ako ste propustili njegov nastup, ne brinite, jer će se uskoro vratiti s novim trikovima i iluzijama. Pratite njegovu službenu web stranicu i društvene mreže, gdje ćete saznati sve o njegovim budućim nastupima i nadolazećoj turneji po Hrvatskoj. Ne propustite priliku da vidite Magic Leona uživo i da doživite čarobne trenutke s njim!

Podjeli

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna