KUPI ULAZNICE

…ili tipkaj na email
info@magic-leon.com

Nastup na dječjoj Novoj Godini u Kutini

To je bio jedan od najljepših događaja u godini, kada se djeca i njihovi roditelji okupe na Trgu dr. Franje Tuđmana i zajedno proslave dolazak nove godine. Ove godine, to je bilo u subotu, 31. prosinca, s početkom u 11 sati1.

Bilo je jako zabavno i uzbudljivo vidjeti vaše reakcije i čuti vaš smijeh na trikove. Posebno mi je drago što sam mogao uključiti neke od vas u moje iluzije i učiniti vas dijelom magije.

Naravno, nisam bio jedini koji je zabavljao publiku. Na pozornici su se izmjenjivali i drugi izvođači i animatori, a tu je bio i Neno odnosno PvtMole. Svi su oni dali svoj doprinos veseloj atmosferi i dobroj glazbi. U ponoć je uslijedio raskošan vatromet, koji je oduševio sve prisutne.

Moram vam priznati da sam jako uživao u ovom nastupu i da sam se osjećao kao kod kuće. Ljudi u Kutini su jako srdačni i gostoljubivi, a djeca su bila preslatka i znatiželjna. Hvala vam što ste me tako lijepo primili i što ste mi omogućili da vam pokažem svoju strast prema magiji.

Nadam se da ste se i vi dobro proveli i da ste ušli u novu godinu s puno optimizma i radosti. Želim vam sve najbolje u 2024. godini i nadam se da ćemo se uskoro opet vidjeti. Do tada, čuvajte se i ne zaboravite da je magija svuda oko nas, samo je treba znati prepoznati.

Podjeli

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna